En bolig til alle

Vores boliger er dit hjem i hjertet af naturen, det perfekte udgangspunkt for at opdage parken og det omkringliggende område, et dejligt sted at vende tilbage til igen og igen.

Vores nye bungalows er indbydende og hyggelige. Vi tilbyder fire kategorier af feriehuse: Basis, Comfort, Luxury og Luxury+, med en passende indkvartering for alle på Landal GreenParks.

Basis ferieboliger

Vores basis ferieboliger er funktionelle og enkelt indrettede. Ferieboligerne råder over et køkken med standard køkken inventar, et opholds- og spiserum samt pæne soveværelse(r). Landal GreenParks tilbyder et bredt udvalg af basis ferieboliger.

Komfort ferieboliger

En bekymringsfri ferie starter med disse lækre ferieboliger; friske, moderne og møbleret ferieboliger - så kan du nyde dit ophold! Et fuldt udstyreret køkken og komfortable senge er inkluderet. Nyd en skøn ferie sammen med din partner eller med hele familien.

Luksus ferieboliger

Masser af luksus til dit bekymringsfrie ophold. Du kan med sikkerhed få en komfortabel ferie med vores mange tilkøb. Kunne du tænke dig en privat sauna, solseng eller at få redt sengene til du kommer? Nyd ferien uden nogen bekymringer med en masse luksus.

Luksus+ ferieboliger

Er du til en ekstra luksuriøs feriebolig? Denne feriebolig tilbyder en masse plads og luksus. Vil du forkæles med de ekstra faciliteter som en Jacuzzi? Nyd de ekstra luksuriøse ting til din ferie!