En bolig til alle

Vores boliger er dit hjem i hjertet af naturen, det perfekte udgangspunkt for at opdage parken og det omkringliggende område, et dejligt sted at vende tilbage til igen og igen.

Vores bungalows er indbydende og hyggelige. Vi tilbyder fire kategorier af feriehuse: Basis, Comfort, Luxury og Luxury+, så der er en passende indkvartering for alle på Landal GreenParks.

Komfort ferieboliger

I disse skønne ferieboliger, er der skruet en tand op for komforten - så I kan slappe af og nyde jeres ferie. Ferieboligerne er moderne indrettet med fuldt udstyret køkken, en rummelig stue og komfortable senge i soveværelserne.
Nyd en skøn ferie sammen med din partner eller med hele familien.

Luksus ferieboliger

Med nogle ekstra tilvalg kan I skrue op for luksusen på jeres ferie. I kan blandt andet vælge en privat sauna, solseng eller måske vil I gerne have sengene er redt når I ankommer til jeres feriebolig. Der skal ikke meget til for at få følelsen af lidt ekstra luksus på ferien.

Luksus+ ferieboliger

Er du til en ekstra luksuriøs feriebolig? Denne feriebolig tilbyder en masse plads og luksus med ekstra faciliteter som for eksempel en boblebad. Det er nu I skal nyde lidt ekstra luksus i ferien!

Basis ferieboliger

Vores basis ferieboliger er funktionelle og enkelt indrettede. Ferieboligerne råder over et køkken med standard køkken inventar, et opholds- og spiserum samt soveværelse(r). Landal GreenParks tilbyder et bredt udvalg af basis ferieboliger.