Generelt

Landal GreenParks BV (Handelskammer 27052417), herefter kaldet Landal GreenParks, giver dig hermed adgang til Landal GreenParks hjemmesider og inviterer dig til at købe, hvad der tilbydes der. Landal GreenParks forbeholder sig retten til at ændre indholdet af sine hjemmesider eller fjerne dele af disse uden at skulle underrette dig derom.

Begrænset ansvar

Landal GreenParks gør alt for så ofte som muligt at opdatere og/eller supplere indholdet af sine hjemmesider. På trods af denne omhu og opmærksomhed, kan det dog ske, at indholdet er ufuldstændigt og/eller ukorrekt.

Dette gælder særligt for priser og anden information om produkter på hjemmesiden, hvor der tages forbehold for åbenlyse programmerings- og tastefejl. Du kan ikke gør krav på en aftale med Landal GreenParks baseret på sådanne fejl.

Ophavsret

Alle immaterielle rettigheder vedrørende disse materialer indehaves af Landal GreenParks. Kopiering, distribution og enhver anden brug af disse materialer er ikke tilladt uden skriftlig tilladelse fra Landal GreenParks, bortset fra og kun i det omfang som fremgår i forordninger af ufravigelig lov (såsom retten til at citere), medmindre andet er angivet i specifikke materialer.