Book uden bekymringer hos Landal

Hos Landal Ski Life prøver vi altid på at gøre det så ligetil og bekymringsfrit for dig som muligt. Også når du foretager en booking. Derfor tilbyder vi en nem betalingsprocedure, mulighed for at afbestille inden for 14 dage og gratis ombooking.

  • Betal senere

  • Betal i rater

  • Gratis afbestilling inden for 14 dage

  • Gratis ombooking

**Gratis annullering, 100% tilbagebetaling

Nye bookinger foretaget i perioden 21. september 2020 til 15. januar 2021 for de følgende rejseperioder:  

 • 28.11.20 - 10.04.21 i Landal Ski Life ferieparker i Østrig, Tjekkiet og Schweiz
 • 04.12.20 - 25.03.21 i ferieparkerne Landal Ski Life i Tyskland

Du kan annullere gratis og få 100% af dine penge tilbage i tilfælde af:
 • Grænselukninger
 • Rejseadvarsler
 • Karantæne ved ankomst og / eller returflyvning i kombination med en rejseadvarsel

 • Ovenstående punkter skal meddeles på den officielle hjemmeside for regeringen i rejselandet eller oprindelseslandet. Afbestillingen kan ske maksimalt 4 uger til 1 dag før ankomst. Book derfor trygt din vinterferie. Flere oplysninger om vores specielle Corona bookingregler.

   

Særlig ombookingsfleksibilitet i forbindelse med corona

Vi tilbyder dig fleksibilitet til at ombooke din ferie indtil 1 dag før ankomst til en anden periode eller destination i tilfælde af:
 • Grænselukning
 • Negativ rejsevejledning
 • Karantæneforpligtelse ved ankomst og/eller hjemkomst i kombination med negativ rejsevejledning
Det ovenforstående skal være meldt offentligt ud af det pågældende lands regering. Reservationens samlede beløb forbliver det samme eller bliver højere. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du differencen.
 

Betal senere

Har du allerede truffet et valg? Så book nemt og hurtigt. Du behøver nemlig ikke at betale med det samme, men inden for 14 dage. Dette gælder for alle bookinger, undtagen last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage. Så beder vi dig om at betale med det samme.

Betale i rater

Booker du et ophold til om 8 uger eller måske senere, så behøver du ikke betale hele beløbet med det samme. Det er i så fald muligt at betale i to rater. Du betaler 30 % med det samme eller inden for 14 dage. De øvrige 70 % skal betales senest 30 dage før ankomst."

Gratis afbestilling inden for 14 dage

En reservation kan gratis afbestilles inden for 14 dage, efter du har foretaget den, medmindre reservationen er foretaget 28 dage eller mindre før dit opholds begyndelse. Hvis en betaling allerede er foretaget med en voucher, så sker tilbagebetalingen også i form af en voucher. Ved afbestilling senere end 14 dage efter foretaget reservation og indtil 28 dage før ankomst udgør omkostningerne 30 % af totalbeløbet, og ved afbestilling fra den 28. dag før ankomst udgør omkostningerne 100 %. Det tilrådes at købe en afbestillingssikring.

Fleksibel ombooking

Det er muligt at ændre på din reservation gratis indtil 28 dage før ankomst. Eksempelvis ændring af parken, ferieboligen eller opholdsperioden. Reservationens samlede beløb forbliver det samme eller bliver højere. Hvis den ændrede booking bliver dyrere, så betaler du differencen.

Vil du ændre eller gratis afbestille din booking? Så kontakt venligst vores Kontaktcenter. Hav dit reserveringsnummer ved hånden.