Gratis afbestilling, 100% tilbagebetaling

Park lukning

I tilfælde af en parklukning (f.eks. på grund af en lockdown) får du dine penge tilbage. Vi sender dig en e-mail om, at dit ophold på Landal GreenParks ikke kan finde sted. Det beløb, du har indbetalt til os, vil blive refunderet til din konto inden for 4 uger.

Inden for 14 dage efter du har foretaget bookingen, kan du gratis afbestille den. Hvis du har foretaget en booking med et last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage, så er dette desværre ikke muligt. Læs mere om afbestillingsomkostningerne på siden med vores generelle betingelser.

Fleksibel ombooking

Det er muligt at ændre på din reservation gratis indtil 28 dage før ankomst. Eksempelvis ændring af parken, ferieboligen eller opholdsperioden. Reservationens samlede beløb vil forblive det samme eller det kan bliver højere. Hvis bookingens samlede pris bliver højere på grund af disse ændringer, skal du betale differencen.

Nem betalingsprocedure

1. Betal senere
Har du allerede truffet et valg? Så book nemt og hurtigt. Du behøver nemlig ikke at betale med det samme, men inden for 14 dage. Dette gælder for alle bookinger, undtagen last minute-tilbud med ankomst inden for 30 dage. Så beder vi dig om at betale med det samme.
2. Betal i rater
Booker du et ophold til om 30 dage eller måske senere, så behøver du ikke at betale hele beløbet med det samme. Det er i så fald muligt at betale i to rater. Du betaler 30 % med det samme eller inden for 14 dage. De øvrige 70 % skal betales senest 30 dage før ankomst.

Vil du ændre eller gratis afbestille din booking? Så kontakt venligst vores Kontaktcenter. Hav dit reserveringsnummer ved hånden.