Velkommen til Landal Bad Kleinkirchheim

Ønsker du en perfekt ferie for både begyndere og øvede? Book en hytte eller lejlighed hos Landal Bad Kleinkirchheim. Du kan stå på ski lige fra ferieparken. Landal Bad Kleinkirchheim har en masse at byde på - sol, sne, sjov og ballade! Du starter i 1045 meters højde på toppen af pisten, og når du kommer ned for enden af pisten, er der en masse restauranter. Børnene kan more sig i børneområdet. Efter I har brugt hele dagen på ski, kan I slappe af i wellness hos Thermen St. Kathrein. Ferieparken er i den østrigske del af Käntern. Hop på skiene og tag ud på pisten!

Sne, sol, wellness

Skiområdet, der grænser direkte op til ferieparken, ligger på den solbeskinnede sydlige side af Alperne og er særligt familievenligt. Den hyggelige feriepark giver gæster mulighed for at køre direkte ind og ud på ski. Med et varieret udbud af vintersport og termiske bade blot 200 meter væk er du garanteret en afslappende ferie.

 • Beliggende i udkanten men stadig centralt
 • Ideel til ski og wellness
 • Hytter med sauna
Alle faciliteter

Bad Kleinkirchheims skiområde

Hos Landal Bad Kleinkirchheim er der 100 km pister, som venter på dig. Tæt på ferieparken er liftstationen, som transporterer dig til toppen af pisten. Ved dette børnevenlige skiområde kan børnene prøve det magiske og spændende landskab sammen med skiskolen.
Se mere om Bad Kleinkirchheim

Stå på ski med børnene for € 1!

I denne sæson har skiløb stor værdi på Landal Bad Kleinkirchheim. For hvert seks dages voksenkort kan du få et børne paskort (i alderen 11 eller under) for kun € 1 per dag (€ 6 for seks dage, med andre ord). Tilbuddet gælder skisportsområdet Bad Kleinkirchheim / St. Oswald fra 9. januar til 5. marts 2021. Et barns syv-dagskort koster € 12.

  Skipas kan købes i receptionen på Landal Bad Kleinkirchheim

Ski & kurbad-tilbud i marts

Ski & kurbad-ugerne i Bad Kleinkirchheim byder ikke kun på solskin og sjov på ski, men også på særlige stunder: Du får nemlig 30 % rabat på et 3-dages liftkort til Bad Kleinkirchheim og adgang til kurbadet Römerbad i 4 timer. Dette tilbud gælder i perioden fra den 6. marts 2021 til den 5. april 2021.

Du kan købe billetterne i receptionen på parken.

Vejrudsigt for de kommende dage

Info om pisten på Bad Kleinkirchheim tirsdag 17 marts 2020

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

No

Vores ferieboliger

 • Circa 50 m²
 • Lejlighed
 • Et soveværelse
 • Opvaskemaskine
 • Brændeovn
 • Et badeværelse
fr 11 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 2.896
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på Fra 18 år dkr. 20,- pr. pers. pr. nat og Sonnenschein Card dkr. 5,23,- pr. pers. pr. nat

 • Circa 70 m²
 • Lejlighed
 • To soveværelser
 • Opvaskemaskine
 • Brændeovn
 • Et badeværelse
fr 11 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 3.640
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på Fra 18 år dkr. 20,- pr. pers. pr. nat og Sonnenschein Card dkr. 5,23,- pr. pers. pr. nat

Den perfekte ski og wellness oplevelse

Læn dig tilbage, kobl af, og nyd livet - du finder det hele i Bad Kleinkirchheim. St. Kathrein-spaen byder på et indendørs og udendørs bassin og er inden for kort gåafstand. Med den unikke kombi-billet kan du starte dagen med sjov på pisterne og slutte af med afslapning i de termiske bade. Vælg imellem Thermal Römerbad og St. Kathrein-spaen.
Skønhed og wellness

Eventyrland for børn

Du behøver ikke at bekymre dig om dine børn på Landal Bad Kleinkirchheim, da de vil elske at slå sig løs i børnenes skiland. En stor fest for børnene, og kun for børnene! De lærer at stå på ski, og i slutningen af jeres ferie vil de kunne vise alt, hvad de har lært - med stor stolthed.
Faciliteter for børn

Luksus tilkøb

Fuldend din afslappende ferie hos Landal Bad kleinkirchheim med vores tilkøb, der kan bookes sammen med din feriebolig.
Se alle tilkøb

Green Key

Landal Bad Kleinkirchheim er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Hundredevis af muligheder

Udforsk de mange udendørs aktiviteter rundt om Landal Bad Kleinkirchheim. Uanset om du vil på vandretur, cykle i bjergene eller bare slappe af. Området er ideelt for en ferie spækket med sjove aktiviteter udenfor vintersæsonen.

Se parken om sommeren