Velkommen til Landal Brandnertal

Udsigt over Klosterdal, hytter i traditionel østrigsk stil og skiområdet Brandnertal lige uden for døren. Landal Brandnertal er den nyeste base for din skiferie i Østrig. Denne fantastiske feriepark ligger på Tschengla-Hochplateau i en højde af 1170 meter og er placeret på pisten. Alle lejlighederne har udsigt ud over Klosterdal. Du har alt, hvad du behøver. Det er ikke kun skiløbere og snowboardere, der føler sig hjemme i Brandnertal. Hvad med børnene? De kan lære at stå på ski i børneområdet med skiskolen. Der er en masse forskellige ruter i det smukke Brandnertal, til dem der skal stå på langrend. Efter en aktiv dag ude i sneen kan du få varmen i saunaen. Eller få varmen foran pejsen i ferieboligen. Slut dagen af med noget at spise og drikke i restauranten på Landal Brandnertal.

Sjov ferie i sneen

Denne familievenlige park er placeret mellem pisterne og tæt på de fantastiske langrendsløjper. Fra din bolig har du en fantastisk udsigt over Klostertal.
 • 91 lejligheder i 11 hytter og et par i hovedbygningen
 • Beliggende på et bjerg
 • Indendørs swimmingpool og gratis sauna faciliteter
  Alle faciliteter

  Skønne Brandnertal

  Det vigtigste kendetegn ved skiområdet Brandnertal er den gode stemning. De 55 km lange pister og 35 km langrendsløjper er perfekt til børnefamilierne - området er fantastisk. Nyd disse fredelige omgivelser og glæd dig over de mange muligheder i sneen. Et fantastisk alpint område!
  Oplev Brandnertal

  Vejrudsigten for de kommende dage

  Brandnertal skiløjpeinfo tirsdag 02 april 2019

  Bjerg

  0 cm

  Dal

  0 cm

  Pist

  Ukendt

  Dal

  No

  Vores boliger

  Prisen er ekslusiv et reservationsgebyr på dkr. 209,-, obligatorisk sengelinned til dkr. 60,- pr. person (for 2020: dkr. 64,-) og turistskat på fra 14 år dkr. 15,- pr. pers. pr. nat.

  Hytterne er i traditionel østrigsk stil med udsigt over Klostertal og giver dig en øjeblikkelig ferieoplevelse.

  Alle ferieboliger

  Sjov for hele familien

  Unge og gamle vil nyde hvert minut på Landal Brandnertal. Børnene laver en snemand med far, kælker med bedstemor og bedstefar og har det sjovere end nogensinde med deres nye venner i børnenes skiland. Efter en dag på ski er det tid til en hurtig svømmetur med mor inden alle slår sig ned foran den dejlige varme pejs. Det er det, vi kalder hygge!
  Flere aktiviteter

  Masser af pakker

  Gør din afslappende ferie på Landal Brandnertal komplet med en særlig pakke, der kan bookes sammen med din bolig.
  Se alle pakker

  Green Key

  Landal Brandnertal er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

  Omgivet af naturlig skønhed

  Fra din bolig kan du gå direkte ud til det fantastiske vandreområde og nyde den friske bjergluft. Parken og det omkringliggende område tilbyder ikke bare en betagende udsigt, men også ubegrænsede muligheder for din sommerferie. Oplev den ultimative ferieoplevelse i Alperne!
  Se parken om sommeren