Skiområde Brandnertal
Ferielejligheder til op til 10 personer
Swimmingpool, Skiskole, Restaurant

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
  • Indkøbsmuligheder på parken

    Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
  • Fun & Entertainment

    Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
  • Udendørs aktiviteter

    Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Brandnertal

Udsigt over Klosterdal, hytter i traditionel østrigsk stil og skiområdet Brandnertal lige uden for døren. Landal Brandnertal er den nyeste base for din skiferie i Østrig. Denne fantastiske feriepark ligger på Tschengla-Hochplateau i en højde af 1170 meter og er placeret på pisten. Alle lejlighederne har udsigt ud over Klosterdal. Du har alt, hvad du behøver. Det er ikke kun skiløbere og snowboardere, der føler sig hjemme i Brandnertal. Hvad med børnene? De kan lære at stå på ski i børneområdet med skiskolen. Der er en masse forskellige ruter i det smukke Brandnertal, til dem der skal stå på langrend. Efter en aktiv dag ude i sneen kan du få varmen i saunaen. Eller få varmen foran pejsen i ferieboligen. Slut dagen af med noget at spise og drikke i restauranten på Landal Brandnertal.