Skiområde

Hyg dig med hele familien i sneen hos Brandnertal! Nybegynderen lærer hurtigt en masse tricks på pisterne, og de øvet skiløbere kan også udfordre sig selv. Tag kabineliften til de sneklædte toppe på Rätikons.
Oplev området

Mad og drikke

Alle disse aktiviteter vil gøre dig sulten. Hvad med en drink i baren og en dejlig middag i Restaurant 'Unicorn'? Foretrækker du at spise i din egen feriebolig? Så kan du handle ind i minishoppen og lave din egen aftensmad. Mmmh.. Hyg jer!
Mere om mad og drikke

Bademuligheder

Er du en rigtig vandhund? Svøm nogle få baner mens du nyder udsigten eller leg med de små i børnebassinet. Derefter kan du slappe fuldstændig af i den varme sauna.
Mere om bademulighederne

Sport og spil

Slædetur, skøjteløb, hundeslæde, der er så meget man kan give sig til på Landal Brandnertal. Uanset om du er i sneen eller indendørs, vil du og dine børn få jeres livs oplevelser. Deltag i Fun & Entertainment programmerne eller tag en dukkert i den indendørs swimmingpool.

Alt om sport og spil

Børn

Det hele handler om at have det sjovt sammen på Landal Brandnertal. Vær med til sneboldkamp, mød Bollo i Bollo klubben eller leg med dine venner i børnenes skiområde. Landal Brandnertal er en perfekt destination for børn!
Børns faciliteter

Skønhed og wellness

Efter alle disse oplevelser trænger du sikkert til en masse afslapning. Så hvorfor ikke bytte sneen ud med en dag i varmen? Kom og nyd varmen af den infrarøde sauna eller nyd panoramaudsigten. Slap fuldstændig af og nyd følelsen af ren velvære.

Skønhed og wellness