Sport og spil

Landal Brandnertal tilbyder mange forskellige aktiviteter. Du kan prøve at køre bobslæde, skøjte eller køre i hundslæde. Er du træt af sneen? Der er også mange indendørs aktiviteter. Parken har et stort sauna område, en lækker restaurant og et Fun & Entertainment team som sørger for en masse underholdning til alle.

Aktiviteter i sneen

Sport og spil
  • Fun & Entertainment program
    • Hele året
  • Bordtennis (indendørs)
  • Heste slædeture
  • Vintervandring

Skiskole Brandnertal

Lær at stå på ski eller snowboard på Skiskole Brandnertal, som arrangerer lektioner for begyndere og øvede skiløbere. Ung som gammel, alle er velkommen! Hvis du ikke har noget skiudstyr eller har glemt det hjemme, så ingen bekymringer! Du kan leje dit skiudstyr hos R-Sport.

 
 

 

Sjov og Underholdning

Vores Fun & Entertainment-team sørger for, at du og dine børn får en uforglemmelig vintersportsferie. Spil og lav håndværk i Bollo Club, tag en tur på den eventyrlige kælkebane om aftenen eller påbegynd nogle vidunderlige vintervandringer i det omkringliggende område. Der er masser at lave!

Husky Toni hundeslæde skole

Husky Toni hundeslædeskolen Husky Toni hundeslæde skole ligger i Vorarlberg. Hvis du altid har drømt om at køre hundeslæde, skal du besøge dette sted. Det er en helt unik oplevelse. Der er muligheder for alle! Ønsker du flere informationer? Receptionen på parken hjælper dig gerne.