Snelykkelige uger i Brandnertal

Der venter dig en stor oplevelse på skiområdet Brandnertal. I perioden fra den 8. til den 29. januar og den 5. til den 27. marts 2022 får du rabat på op til 20 % på liftkort i Landal Chalet Matin og Landal Brandnertal. Liftkortet med rabat kan fås i Landal-receptionen og på bjergbanen. Ud over rabat på liftkort kan du også få omfattende og eksklusive tilbud, der gælder uden for pisterne. Glæd dig til afslappende ferie i sneen.

Gratis årskort til børn

Der venter et særtilbud til børnene i skiområdet Montafon-Brandnertal. Årskortet til børn (født 2010 eller yngre) er gratis. Tilbuddet gælder indtil den 8. december 2020.
Yderligere information

Gratis afbestillingsforsikring i Vorarlberg

For at sikre, at gæsterne får maksimal tryghed ved reservationen, har Vorarlberg tegnet en COVID-19-afbestillingsforsikring. Det betyder, at hver overnatning i Vorarlberg i vintersæsonen 2020/21 er beskyttet af en gratis afbestillingsforsikring.

Hvis en gæst eller et familiemedlem fra den fælles husstand testes positiv for COVID-19, dækker forsikringen afbestillingsomkostningerne for overnatninger og måltider i Indkvarteringssted. Det samme gælder, når myndighederne beordrer karantæne.

Den gratis Covid-19-afbestillingsforsikring gælder for alle reservationer foretaget på indkvarteringssteder – også reservationer, der allerede er foretaget. Forsikringen vil give fuld erstatning for aflysninger før afgang.

Det skaber således endnu mere tryghed og forudsigelighed for hver feriegæst i Vorarlberg.

Yderligere information