Velkommen til Landal Chalet Matin

Den skønne feriepark Landal Chalet Matin ligger ved den autentiske landsby Bürserberg. Det er den ideelle destination for skientusiasterne, som samtidig nyder freden og roen. Lejlighederne har den perfekte base, når det er tid til at slappe af efter, at skientuasiasterne har været ude hele dagen. Fra din balkon har du en fantastisk udsigt over Klosterdal og indenfor kort afstand er pisterne i Brandertal. Du kan gå en afslappende tur, lige så snart du åbner din dør fra lejligheden. Pisterne, den smukke udsigt og vandrestierne i området og omkring parken, gør Landal Chalet Matin til det perfekte feriemål. Du kan nyde en lækker middag i restauranten på den nærliggende feriepark Landal Brandnertal. Er du på udkig efter underholdning og action? Du kan også benytte wellness-komplekset og det overdækkede svømmebassin.

Skiferie for hele familien

Landal Chalet Matins rummelige ferielejligheder er placeret i den lille og autentiske by Bürserberg. Det er det perfekte sted for alle skientusiaster - både begyndere og øvet.
  • 28 ferielejligheder i 3 hytter
  • Gratis opvarmet omklædningsrum tæt på skiliften
  • Panoramaudsigt ud over Klostertal
Alle faciliteter

Idyllisk vinterlandskab

Gode prepererede pister og ruter med fortryllende udsigt. Skiparken Brandnertal har gode vandreruter, og en 3 km lang kælkebane. Hvis du er på udkig efter andre skiområder, kan du udforske de andre ski resorts, hvilket er inkluderet i liftkortet. Efter en aktiv dag kan du slappe af i de luksuriøse lejligheder.
Oplev Brandnertal

Vejrudsigt for de kommende dage

Skipist information Brandnertal tirsdag 17 marts 2020

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

No

Mere underholdning

Er du på udkig efter en masse aktiviteter? Hvis ja kan du jo frit afbenytte faciliteterne tæt på Landal Brandnertal. En indendørs pool, saunaområde og et Fun & Entertainment program der sørger for ekstra underholdning under din ferie.
Mere om faciliteterne

En masse tilkøb

Gør dit vinterophold komplet på Landal Chalet Matin, med en speciel pakke der nemt kan bookes sammen med din feriebolig.

Green Key

Landal Brandnertal er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Aktiv og afslappet

Landal Chalet Matin har noget at tilbyde til alle de eventyrlystne, og for de som sætter pris på fred og ro. Tag på vandretur, og opdag den unikke natur, spil en runde golf eller slap af i saunaen. Nyd den vidunderlige udsigt ved Klostertal fra feriebolig.
Se parken om sommeren