Skiområde Brandnertal
Ferielejligheder til op til 8 personer
Rolig park uden faciliteter

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
 • Mad og drikke i området

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Du kan få information om åbningstider for restauranter i nærheden af vores ferieparker i Landal-appen, i receptionen eller direkte hos restauranten.

 • Indkøbsmuligheder i området

  Du kan købe friskt bagværk og foretage dine daglige indkøb i supermarkederne i nærheden af parken. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Chalet Matin

Den skønne feriepark Landal Chalet Matin ligger ved den autentiske landsby Bürserberg. Det er den ideelle destination for skientusiasterne, som samtidig nyder freden og roen. Lejlighederne har den perfekte base, når det er tid til at slappe af efter, at skientuasiasterne har været ude hele dagen. Fra din balkon har du en fantastisk udsigt over Klosterdal og indenfor kort afstand er pisterne i Brandertal. Du kan gå en afslappende tur, lige så snart du åbner din dør fra lejligheden. Pisterne, den smukke udsigt og vandrestierne i området og omkring parken, gør Landal Chalet Matin til det perfekte feriemål. Du kan nyde en lækker middag i restauranten på den nærliggende feriepark Landal Brandnertal. Er du på udkig efter underholdning og action? Du kan også benytte wellness-komplekset og det overdækkede svømmebassin.