Skiområde Gargellen
Ferielejligheder til op til 8 personer
Swimmingpool, Skiskole, Restaurant

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
  • Indkøbsmuligheder på parken

    Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
  • Fun & Entertainment

    Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
  • Udendørs aktiviteter

    Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Hochmontafon

Nær den schweiziske grænse ved Montafon finder du det ideelle sted for din kommende skiferie, Landal Hochmontafon. Denne børnevenlige feriepark har 93 komfortable boliger fordelt blandt 12 hytter. Fra din bolig er du ved pisterne i løbet af ingen tid. Du er i 1450 meters højde, og har en udsigt over Alm floden. Kælk, sneboldkampe, skiture eller gå en tur i det flotte vinterlandskab. Både unge og gamle vil elske området og ferieparken, som har sauna og indendørs swimmingpool. Kan det blive bedre? Landal Hochmontafon har en perfekt lokation med den flotteste udsigt. Vinterlandskabet ved Alperne vil helt sikkert fortrylle dig!