Smukke omgivelser

Landal Hochmontafons omgivelser har alt, hvad du har brug for til en perfekt ferie.
Gå en tur i den flotte natur og nyd de smukke omgivelser. Vil du hellere opleve naturen på en afslappende måde? Så tag liften til toppen af bjerget og nyd den fantastiske udsigt.

Montafon gæstekortet

Montafon-gæstekortet udleveres gratis i vores feriepark. Kortet giver jer mange muligheder og forskellige tilbud i regionen til rabatpriser, herunder kunst skøjtebanen i Aktivpark Montafon. Kortet giver jer desuden mulighed for at vinde præmier.

Husk blot at aflevere gæstekortet tilbage til et af Montafons turistbureauer inden I rejser hjem!

Arrangementer

Underholdning i topklasse og fantastiske sportstilbud: I Montafon finder du et væld af spændende arrangementer året rundt. Til det årlige Snowboard-Worldcup Montafon kan du både opleve eliten inden for snowboard og skiløb samt koncerter med internationale musikstjerner.
Events i Montafon

Vandretur på snesko i “Schmugglerdorf” Gargellen

Frisk bjergluft, absolut stilhed, kun den hvide sne, der knirker under sneskoene og overalt en fantastisk udsigt over Gargellen-bjergene: Ved foden af Schmugglerbergs Madrisa fører denne tre timer lange vandretur på snesko langs den idylliske Valzifenzbæk.

Der er ture hver onsdag fra december til starten af april. Tilmelding sker ved turistbureauet på stedet.

Den legendariske puddersne

Nidla er den legendariske 500 meter høje lange puddersnebakke i Gargellen. Den ligger på nordvestsiden og er den længste og mest ensartede af sin art. Gargellen-skiskolen tilbyder dagligt guidede udflugter dertil. Alle med lyst til at deltage skal selv sørge for det nødvendige udstyr (lavinebipper, kan også lejes på stedet) og et gyldigt liftkort. Der er mulighed for guidede ture dagligt fra december til midten af april. Tilmelding sker hos Gargellens Bjergbane.

Madrisa-rundtur

Legendarisk tur til Schweiz og retur: En skirundtur over grænsen fra Gargellen til nabolandet Schweiz. Med bus og tog til Klosters og over Schlappiner Joch tilbage til Gargellen.

Her er der garanti for en oplevelsesrig dag!

Varigheden af turen er omkring fem til seks timer i alt, opstigningen tager cirka to timer. Der er ture hver onsdag fra midten af december til starten af april. Tilmelding sker ved turistbureauet på stedet.