Praktiske informationer

Landal Hochmontafon
Feriengut 50
A-6787 Gargellen Østrig
Tel. +43-5557 200 50
hochmontafon@landal.com
      

Adresse & kørselsvejledning til ferieparken Landal Hochmontafon

Hvor befinder du dig?

Brug din lokation

Kørselsvejledninger

I bil
Hvis du rejser til Østrig i bil, så husk at vinterdæk og sikkerhedsvest er obligatorisk om vinteren. Vi anbefaler, at man medbringer snekæder. I Østrig skal man have en vignet i bilruden. 

Parkering
Du kan parkere på parkeringspladsen. (maksimumhøjde er 2,10 meter)
Offentlig transport
Den nærmeste station ligger i Schruns. Derfra rejser du med bussen direkte til Gargellen og videre til Landal Hochmontafon. Bemærk venligst, at offentlig transport i lavsæsonen er begrænset (hvis den er i drift) til og fra Gargellen. Ved siden af stationen i Schruns er der også en taxa holdeplads. Rejsetiden til Gargellen er ca. 25 minutter.

Med fly
Den nærmeste internationale lufthavn er Zürich (170 km) og München (270 km). Alle store flyselskaber flyver til disse lufthavne. De nærmeste regionale lufthavne er Friedrichshafen (100 km) og Innsbruck (160 km).

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til parken, bedes du melde din ankomst i receptionen. Her modtager du dine nøgler og velkomstinformationer. Receptionen er åben fra fredag til onsdag fra kl. 08.00 til 12.00 og fra kl. 13:00 til 17:00. Torsdag fra kl. 08.00 til 12.00 og fra kl. 14.00 til 17.00. *I velkomstinformationerne finder du de aktuelle åbningstider.

Din feriebolig vil være tilgængelig fra kl. 16.00. Hvis du ankommer udenfor receptionens åbningstider, bedes du kontakte os på: +43 (0) 5557 200 50 eller på mail 
hochmontafon@landal.com.

Bemærk: Du er selvfølgelig velkommen til at ankomme før kl. 16:00 og benytte dig af parkens faciliteter. Du kan svømme, stå på ski eller spise frokost. På afrejsedagen skal du være ude af ferieboligen kl. 10:30. Du er meget velkommen til at benytte dig af faciliteterne efter tjek ud.
*Åbningstiderne i receptionen kan varierer.

Værd at vide

Betalingsmuligheder på parken
Du kan betale med følgende: Kontanter, bankkort eller girokort, VISA eller Mastercard.

I bil
Hvis du rejser til Østrig i bil, skal du huske at vinterdæk er obligatorisk om vinteren. Du skal også medbringe en sikkerhedsvest, hvis uheldet er ude. Vi anbefaler dig at medbringe snekæder.

Vignet
I Østrig er det obligatorisk at medbringe en vignet.

Internetfaciliteter på parken
Gratis: Wi-Fi i hele parken, i dine bolig til et begrænset antal enheder.

Leje
På parken kan du leje brætspil, dvd-afspiller, playstation og højstole. Du kan også leje ski-, langrend- og snowboardudstyr.

Internetfaciliteter på parken

Gratis Wi-Fi i alle boliger, i parkens information, i den centrale bygning og i restauranten.

Kæledyr
Medbringer du et kæledyr? En del af ferieparkens boliger er egnet til kæledyr, så husk at meddele dette når du booker. Der kan maks. være to kæledyr pr. bolig. Prisen for hvert kæledyr er 5,50 € pr. nat.

Lukning af parken

Parken Landal Hochmontafon er lukket:
  • mellem d. 24. Oktober 2020 og d. 25. marts 2021.

Priser

  • De viste priser gælder kun nye bookinger;
  • De viste priser er inklusiv rengøring og energi omkostninger;
  • De viste priser er er inklusiv moms og obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistafgift fra 14 år dkr. 14,- pr. pers. pr. nat
  • Promotional priser (last minutes) er ikke gyldige i kombination med andre discounts, kampagner, tilbud, all-in pakker eller opsparingsordninger;
  • Landal GreenParks kan ikke drages til ansvar for eventuelle tryk- eller skrivefejl.
  • Med forbehold for prisændringer; prisen angivet på bekræftelsen/fakturaen er bindende.