Skiområde Katschberg
Ferielejligheder til op til 10 personer
Swimmingpool, Skiskole, Restaurant

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
 • Mad og drikke i området

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Du kan få information om åbningstider for restauranter i nærheden af vores ferieparker i Landal-appen, i receptionen eller direkte hos restauranten.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Katschberg

Ferieparken Landal Katschberg ligger på grænsen mellem de populære ferieområder Salzburger Land og Kärnten og kendetegnes ved sin unikke placering direkte på skiløjpen. Udover mageløse udsigter over Katschberg-Aineck-skisportssted, byder de 72 behagelige lejligheder og 10 selvstændige feriehytter på alt det, der udgør en afslappende vinterferie. Børnene vil med sikkerhed elske den indendørs svømmepøl og Bollo-klubben. Landsbyens centrum med butikker, restauranter og after-ski-tilbud ligger inden for kort gåafstand. Det unikke Katschberg/Aineck/Speiereck-skiområde byder på ideelle vintersportsmuligheder for hele familien. De brede og klart anlagte løjper og det store udbud af pister, rangeret fra nemme til svære, lover fantastiske nedstigninger for enhver skiløber. Børnene kan have det sjovt, mens de lærer at stå på ski i Katschis Kinderwelt, der er blevet designet med kærlighed for detaljen og mange attraktioner.