Velkommen til Landal Katschberg

Ferieparken Landal Katschberg ligger på grænsen mellem de populære ferieområder Salzburger Land og Kärnten og kendetegnes ved sin unikke placering direkte på skiløjpen. Udover mageløse udsigter over Katschberg-Aineck-skisportssted, byder de 72 behagelige lejligheder og 10 selvstændige feriehytter på alt det, der udgør en afslappende vinterferie. Børnene vil med sikkerhed elske den indendørs svømmepøl og Bollo-klubben. Landsbyens centrum med butikker, restauranter og after-ski-tilbud ligger inden for kort gåafstand. Det unikke Katschberg/Aineck/Speiereck-skiområde byder på ideelle vintersportsmuligheder for hele familien. De brede og klart anlagte løjper og det store udbud af pister, rangeret fra nemme til svære, lover fantastiske nedstigninger for enhver skiløber. Børnene kan have det sjovt, mens de lærer at stå på ski i Katschis Kinderwelt, der er blevet designet med kærlighed for detaljen og mange attraktioner.

Midt i en skiregion i topklasse

En solbeskinnet beliggenhed med pister lige uden for døren og ideelle sneforhold i en højde på 1650 meter over havoverfladen. Du vil ikke mangle noget under dit ophold i de nyrenoverede værelser på Landal Katschberg. Særligt belejligt: Alt er inden for gåafstand i Katschberg, så selv din bil kan få et tiltrængt hvil.
  • 72 lejligheder og 10 fritliggende hytter
  • Indkvartering direkte på pisten
  • Børnenes skiområde og skiskole på parken
Alle faciliteterne

Skiområde i topklasse Katschberg

Vinterdrømme bliver til virkelighed i den næsten bilfrie Katschberghöhe. Dette familievenlige skisportssted er et af højest rangerede i Kärnten og byder på en høj snegaranti takket være moderne snefremstillingssystemer. Her vil alle finde et vintersportsterræn, der passer til dem, uanset om de er begyndere, let øvede, erfarne eller professionelle. Børn kan lære at stå på ski i Katschis Kinderwelt. En begivenhedsrig vinterdag kan også bestå af en smuk vinter-vandretur efterfulgt af et længere ophold på en af after-ski-barerne på løjperne. Du vælger selv!
Oplev Katschberg

Sommer 2018: moderniseret ferieboliger!

Alle indkvarteringer i Landal Katschberg er blevet renoveret på ny i sommeren 2018. Glæd dig til et ophold i moderne, behagelige og hyggelige boliger omgivet af fortryllende bjerglandskaber på ferieparken Landal Katschberg.
Alle ferieboliger

Webcam i Katschberg / Aineck

Se forholdende på pisterne i Katschberg via webcammet.
Se pisterne

Verjudsigt for de næste dage

Info om ski pisterne ved Katschberg onsdag 23 september 2020

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

No

Ski skole Krabath

Ski skole Krabath byder velkommen til både nybegyndere og øvede snowboardere og skiløbere. Lær det grundlæggende eller kom og forbedre dine færdigheder. Er du klar på en udfordring? Du kan også finde alle dine vintersports udstyr her.

Katchberg adventweg

Højt oppe i bjergene og omgivet af natur. Advent 2020 (fra 25. november til 25. december 2020) som ligger tæt på Landal Katschberg er meget specielt. På en distance på syv kilometer og i en højde på 1.750 meter, kan du udforske en magisk jule verden.

Katschis Kinderwelt

En verden dedikeret til små sneelskere, hvor børnene er nummer et: I Katschis Kinderwelt, der blandt andet byder på børnebakker og endda en opvarmet pavillon, kan børn lege og klippe/klistre, tage kælketure og endda bygge snemænd - der er ingen tid til at kede sig! Der venter altid masser af sjov i dette store børneskiområde til både mindre og større børn.
Børnenes faciliteter

Masser af pakker

Fuldend en afslappet skiferie hos Landal Katschberg med en speciel pakke som du nemt kan booke når du booker din feriebolig.

Kvalitet i Kärnten

Landal Katschberg er blevet tildelt Kärnten kvalitets mærket. Dette kvalitets mærke er tildelt til ferieparker i Kärnten, som tilbyder høj kvalitet. Regelmæssige inspektioner af retningslinjerne garanterer vores gæster den lovede kvalitet.

Green Key

Landal katschberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Landal Katschberg om sommeren

Landal Katschberg er placeret i et attraktivt område med masser af
aktiviteter som man kan lave. Vandre igennem den smukke Kärnten
region eller udfordre dig selv i en spændings fyldt klatrepark.
Vandspils området byder på masser af sjov for børn om sommeren.
Besøg parken om sommeren