Mad og drikke

Afslut en begivenhedsrig vinterdag med lidt after-ski eller et besøg på den hyggelige café-bar i hovedbygningen. Restauranterne omkring Landal Katschberg serverer mange regionale delikatesser. Traditionelle retter, hjemmebryggede øl og en hyggelig og indbydende stemning udgør en fantastisk kombination for en vellykket ferie i Alperne.
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Efter en aktiv dag i den friske vinterluft, er der ikke noget bedre end en svømmetur. I den indendørs svømmepøl i Landal Katschberg venter der sjov i vandet for alle aldre. De små kan plaske rundt i det separate børnebassin, mens de ældre svømmer og dykker - mens du læner dig tilbage og slapper af på en strandstol. Der er garanti for mindeværdige øjeblikke.
Mere om bademuligheder

Sport og spil

I omgivelserne omkring Landal Katschberg er der mange muligheder for at nyde at være aktiv. Sno dig ned ad bjerget på velplejede løjper, opdag romantiske vinter-vandreruter, eller nyd den alpine natur på en afslappende hestetrukket slædetur. Du kan endda prøve paragliding eller stå på skøjter - fantasien kender ingen grænser!
Alt om sport og spil

Børn

For børn er Landal Katschberg en unik fejring! Dine små sneelskere vil med sikkerhed få en uforglemmelig oplevelse i Katschis Kinderwelt. Hvis du foretrækker at klippe/klistre eller lege med nye venner, kan du besøge Bollo-klubben med børnepasning eller danse med Bollo. Bjørnen vil sørge for, at festen holdes i gang!
Børne faciliteter

Skønhed og wellness

Det er særligt vigtigt at slappe af i vinterferien. Giv dig selv lidt forkælelse i en af Katschbergs himmelske wellness-oaser! Måske er du mere til privat wellness? Så kan du bestille en indkvartering med sin egen private sauna.
Skønhed og wellness

Ski området Katschberg

Dette unikke skisportssted i den anerkendte skiregion Katschberg byder på ideelle vintersportsmuligheder for hele familien. Kunne du også tænke dig at prøve noget anderledes? Hvad med at prøve langrend, en vandretur med snesko eller en romantisk slædetur under varme tæpper.
Vinter sjov