Velkommen til Landal Marina Lipno

Hos Landal Marina Lipno er der alt, hvad du behøver for at få en uforglemmelig skiferie. Det hele starter med skiliften, som er lige ved siden af parken i Tjekkiet med 306 lejligheder. Lige ved siden af parken ligger Lipno søen, hvor du kan skøjte om vinteren. Bohemian skoven er så smuk, når den er dækket af sne og perfekt til lange gåture. Nyd roen og slap fuldstændig af i badelandet eller i saunaen hos Sports Arena Lipno Point som ligger lige ved siden af parken. Ferieparken Landal Marina Lipno er en ideel destination for dig, der skal stå på ski for første gang, eller hvis du har børnene med. Skiområdet i det sydlige Bohemia er nem at navigere rundt i, og har en stor blå pist. Der er også massere muligheder for skiskole. Børnene som ikke kan eller vil stå på ski, kan lege i børnenes skiland.

Eventyrligt vinterland

Gå fra din feriebolig direkte ud til skiliften som bringer dig ud til det familievenlige område og børnenes skiland. Tag på tur til det fortryllende Ceský Krumlov eller stå på skøjter på den 11 km lange skøjtebane.
 • En idyllisk placering ved Lipdno Dammen
 • Promenade med restauranter
 • Familievenligt skiområde 
  Alle faciliteter

  Smukt vinterlandskab

  Nær Landal Marina Lipno er der masser at lave for dem der elsker langrend. Stå på langrend og nyd det idylliske vinter landskab eller stå på skøjter på Lipno Dammen. Med Lipno kortet kan du drage fordel af at få nogle gode rabatter på nogle af aktiviteterne i regionen!

  Vejreudsigt for de næste par dage

  Info om pisterne ved Lipno fredag 29 marts 2019

  Bjerg

  0 cm

  Dal

  0 cm

  Pist

  Ukendt

  Dal

  No

  Vores ferieboliger

  Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 64,- pr. person og turistskat på fra 18 til 69 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat andre aldre dkr. 2,- pr. pers. pr. nat

  Du vil med det samme opleve en følelse af varme og gæstfrihed, når
  du ankommer til Landal Marina Lipno.

  Alle ferieboliger

  Børne skilandet Fox Park

  For de yngste er der Fox Parken. I dette skiland kan de små gæster have det sjovt med forskellige figurer fra eventyr, slalom kurser med skitunneller, en børne karrusel og meget mere. Kom til Fox Park og ha' det sjovt!
  Faciliteter til børnene

  Mere end 300 moderne ferieboliger venter på dig!

  Alle ferielejligheder, ferieboliger og studios på Landal Marina Lipno er udstyret med helt nye møbler i stuen og soveværelset. Dette gør dit ophold på ferieparken endnu mere hyggeligt!

  Masser af tilkøb

  Fuldend en afslappet skiferie på Landal Marina Lipno med de specielle tilkøb, som du nemt kan tilføje til din booking, når du reserverer dit ophold.
  Se alle tilkøb

  Ferie i Tjekkiet

  Har du nogensinde tænkt på at tage på skiferie i Tjekkiet? For dem som er nye i ski verdenen, så er Lipno et skønt skiområde, som har nogle moderne skilifte! Derudover så er priserne for skiskole, leje af udstyr og afterki meget overkommelige.

  Green Key

  Landal Marina Lipno er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

  Sommer på Lipno Dammen

  Et spil beachvolley, sejl en tur på søen eller drik en kop kaffe på terrassen. Landal Marina Lipno tilbyder mange muligheder på og omkring Lipno Dammen. Parken er også et ideelt udgangspunkt til at udforske det skønne Bøhmen. I kan udforske det til fods eller på cykel. Du bliver overrasket!
  Se parken om sommeren