Praktisk info

Rutebeskrivelse til parken

Feriepark Marina Lipno
Lipno nad Vltavou 310
CZ-38278 Lipno nad Vltavou

Ring
+420-(0)380 736 100
Send en e-mail
info@landal.cz

Kørselsvejledning

Privat transport
I Østrig skal du have en vignette. En vignette for 10 dage koster omkring € 8, og kan købes ved de tyske serviceområder. Vinterdæk er obligatoriske i Østrig og Tjekkiet. Du skal også have en refleksvest med dig. Vi anbefaler også at medbringe snekæder. Du må kun bruge snekæder, hvis der er en masse sne på vejen.

Når du kører i Tjekkiet, skal du have lysene tændt. Hvis ikke, så vil du få en bøde på stedet. For at kunne køre i Tjekkiet skal du have et kørekort, et registreringsbevis og et international kørekort.
Offentlig transport
Det er ikke nemt at komme til Landal Marina Lipno med offentlig transport. Du kan flyve til Linz i Østrig, og leje en bil her fra. Der er en time og et kvartes kørsel til ferieparken.

Ankomst og afrejse

Ved ankomst til parken bedes du henvende dig i receptionen. Her vil du modtage dine nøgler og velkomst informationer. Receptionen har åbent hver dag. Du vil finde de nuværende åbningstider i velkomstinformationerne. Hvis receptionen er lukket, når du ankommer, vil dine nøgler være ved sikkerhedsvagten. Du kan kontakte receptionen på tel. +42 (0)380 736 100.

Din feriebolig er tilgængelig fra kl. 15:00. Når I skal tjekke ud, skal det ske senest kl. 10:30. I kan stadig benytte jer af parkens faciliteter resten af dagen.

Tip: Du er selvfølgelig velkommen til at ankomme tidligere på parken for at beyntte dig af vores faciliteter.

Værd at vide

Betalingsmuligheder på parken
Du kan betale med følgende: kontakt, bank kort, Amercan Express, VISA og MasterCard.

I bil
Vinterdæk er obligatoriske i Tjekkiet. Du skal også have en refleksvest med dig, og vi anbefaler at medbringe snekæder. Disse må kun benyttes, hvis der er meget sne på vejen.

Vignette
I Tjekkiet skal du have en vignette i bilen.

Rejsedokumenter
Alle beboere i EU skal have et gyldigt rejsedokument (ID eller pas), og dette gælder også for børn. Dette gælder i alle lande uanset barnets alder. Uden et gyldigt ID er det ikke sikkert, at vi kan tilbyde gæster ferieboliger.
Internet faciliteter på parken
Der er Wi-Fi tilgængeligt på hele parken og i jeres feriebolig (betaling påkræves)

Til leje
På parken kan I leje barnesenge, kravlegård og højstole.

Dyr
Medbringer du et dyr? Ferieparken har ferieboliger, som er egnet til dyr (maks. 2 pr. bolig). Dette skal nævnes ved booking af ophold. Prisen pr. dyr er € 5.50 pr. nat.

Priser

  • Priserne der er vist bliver kun brugt til nye bookinger;
  • Priserne er inklusiv slutrengøring og el-forbrug;
  • Priserne er eksklusiv personlige udgifter: obligatoriske linnedpakker dkr. 82,- pr. person, linnedpakker til børn dkr. 71,- pr. person, turistafgifter fra 18 år dkr. 12,- pr. pers. pr. nat (15-5 på 16-9 2022: dkr. 23,-) og præferenceomkostninger dkr. 261;
  • Last minutes ophold er ikke gyldig i kombination med andre kampagner, reklamer, tilbud, pakketilbud eller spareordninger;
  • Tydelige skrivefejl forpligter ikke Landal GreenParks;
  • Pris ændringer; prisen er fastsat på bekræftelsen/fakturaen er bindende.