Velkommen til Landal Rehrenberg

Ved skiområdet Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn er der en masse at lave og se - området kaldes også for 'ski cirkus'. Pukkelpister til de eventyrlystne, off pist til dem der vil udfordres, en glimtrende gletsjer og en kælketur. Det bliver tydeligvis ikke en kedelig ferie. Der er også en fed fest til afterski. Lejlighederne hos Landal Rehrenberg er belliggende på pisterne og har alle en altan eller terrasse med udsigt til Glemmerdal valley. Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn har 270 km pister og ideel for både øvede og nybegyndere. Står dine børn ikke på ski endnu? Der er en skiskole lige bag receptionen! Efter en aktiv dag kan du slappe fuldstændig af med en svømmetur eller en tur i saunaen.

Fantastisk skiområde

Udover et enormt tilbud af events og after-ski, venter der dig i det berømte Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang/Fieberbrunn-skiområde 270 km løjper og masser af vintersjov til alle besøgende.Du er det helt rette sted.

  • Skiskole ved siden af receptionen
  • Gratis saunaområde
  • Opvarmet udendørs svømmepool
Alle faciliteter

Landal Rehrenberg om sommeren

Landal Rehrenberg garanterer en fantastisk ferie i det skønne område både om sommeren og vinteren. Slap af i spabadet imens børnene leger i den udendørs pool. Cykle en tur langs Zell søen eller gå en tur ned til vandfaldene ved Krimmel. Hvad med en tur til den kulturelle by, Salzburg?
Landal Rehrenberg

Stå på ski hele dagen

Alle føler sig hjemme i sne sikre Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn. Alle øvet skiløbere kan lære nye tricks i ”Fun Park” - eller prøv at stå på ski ved gletsjeren i Kaprun. Der er omkring 270 km pister. Fantastisk udsigt og afterski om aftenen.
Oplev skiområdet

Webcam i Viehhofen

Du kan se vejrforholdene rundt om Landal Rehrenberg via webcammet.
Se vejrforholdene

Vejrudsigten for de kommende dage

Info om pisterne - Saalbach Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn torsdag 25 april 2019

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

No

Vores ferieboliger

Prisen er ekslusiv et reservationsgebyr på dkr. 205,-, obligatorisk sengelinned til dkr. 60,- pr. person og turistskat på fra 15 år € 1.10 pr. pers. pr. nat

Din helt egen lejlighed med en lækker udsigt ud over Glemmerdal! Op til 10 personer pr. lejlighed.

Alle ferieboliger

Gratis ski shuttlebus!

Shuttlebussen fra parken til skibusstoppestedet/receptionsskranken og retur vil køre i år fra d. 23. december 2018 til d. 9. marts 2019.
Shuttlebussen kører fra kl. 08.15 til 10.15 og 15.30 til 17.30 og har plads til op til 20 personer. Du må medbringe dine ski på bussen.
Mere information

Skål for ferie!

Ferien starter hos Landal Rehrenberg. Efter en lang dag på ski er det tid til afslapning. Slap af i saunaen eller dans i baren til afterski? Bollo sørger for en fest med børnene. Der er garanteret masser af sjov og spas med hele familien!
Flere gode øjeblikke

Masser af tilkøb

Fuldend en afslappende ferie hos Landal Rehrenberg med nogle af vores tilkøb, som kan bookes sammen med din feriebolig.
Se alle tilkøb

Green Key

Landal Rehrenberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.