Ferielejligheder til op til 10 personer
Swimmingpool, Skiskole, Restaurant
Soppebassin

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
  • Indkøbsmuligheder på parken

    Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
  • Fun & Entertainment

    Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
  • Udendørs aktiviteter

    Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Rehrenberg

Ved skiområdet Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn er der en masse at lave og se - området kaldes også for 'ski cirkus'. Pukkelpister til de eventyrlystne, off pist til dem der vil udfordres, en glimtrende gletsjer og en kælketur. Det bliver tydeligvis ikke en kedelig ferie. Der er også en fed fest til afterski. Lejlighederne hos Landal Rehrenberg er belliggende på pisterne og har alle en altan eller terrasse med udsigt til Glemmerdal valley.

Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn har 270 km pister og ideel for både øvede og nybegyndere. Står dine børn ikke på ski endnu? Der er en skiskole lige bag receptionen! Efter en aktiv dag kan du slappe fuldstændig af med en svømmetur eller en tur i saunaen.