Skiområde Hochkönig
Ferielejligheder op til 12 personer
Swimmingpool, Skiskole, Restaurant

Covid-19 forholdsregler

Aktiviteter på parken
 • Vores swimmingpool

  En tur i swimmingpoolen? Vær tålmodig lidt endnu - vores indendørs swimmingpool i ferieparken åbner igen for d. 26. juni 2021.

 • Sjov og underholdning

  Fra 4. juni 2021 tilbyder vores Fun & Entertainment-team dig et varieret program med aktiviteter for store og små.Du kan tilmelde dig disse aktiviteter på F&U Pick-up Point eller i receptionen. I Landal GreenParks-appen finder du en aktuel oversigt over start- og åbningstider en uge før ankomst. Alternativt vil vores receptionspersonale med glæde informere dig om det aktuelle aktivitetsprogram.

Mad og drikke
 • Indkøbsmuligheder i området

  Du kan købe friskt bagværk og foretage dine daglige indkøb i supermarkederne i nærheden af parken. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og FFP2 maskepligt i Østrig).

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

1-4-personers lejlighed

5-8-personers lejlighed

9-12-personers lejlighed

Velkommen til Landal Resort Maria Alm

Midt i den hyggelige Maria Alm landsby ligger den eksklusive Landal Resort Maria Alm feriepark. Vores park i Salzburgerland garanterer en betagende udsigt over Alperne og optimale forbindelser til skisportsstedet Hochkönig, en del af Ski Amadé. Dette skiområde byder på i alt 760 km pister.

Nyd komplet afslapning i parkens eksklusive atmosfære efter en begivenhedsrig dag med skiløb, slap af med en massage og læn dig tilbage ved pejsen i den hyggelige bar lounge. Den indendørs swimmingpool med afslapningsområde, motionsrummet og børnenes Bollo Club bidrager alle til parkens hyggelige, stemningsfulde atmosfære.