Skiområde Hochkönig
Ferielejligheder til op til 12 personer
Swimmingpool, Skiskole, Restaurant

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
  • Indkøbsmuligheder i området

    Du kan købe friskt bagværk og foretage dine daglige indkøb i supermarkederne i nærheden af parken. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
  • Fun & Entertainment

    Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

Aktiviteter i området
  • Udendørs aktiviteter

    Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Resort Maria Alm

Midt i den hyggelige Maria Alm landsby ligger den eksklusive Landal Resort Maria Alm feriepark. Vores park i Salzburgerland garanterer en betagende udsigt over Alperne og optimale forbindelser til skisportsstedet Hochkönig, en del af Ski Amadé. Dette skiområde byder på i alt 760 km pister.

Nyd komplet afslapning i parkens eksklusive atmosfære efter en begivenhedsrig dag med skiløb, slap af med en massage og læn dig tilbage ved pejsen i den hyggelige bar lounge. Den indendørs swimmingpool med afslapningsområde, motionsrummet og børnenes Bollo Club bidrager alle til parkens hyggelige, stemningsfulde atmosfære.