Aktiviteter

Hochkönig-/Ski Amadé-skiområdet

Både begyndere og mere erfarne skiløbere finder de bedste pisteforhold fordelt på 112 km og kan stå på ski ned igennem dalen til Maria Alm. Børnenes skiområde ligger tæt på receptionen. Mere avancerede sneelskere vil kunne nyde 19 km med sorte pister. Via Ski Amadés netværk af skilifter vil du have adgang til et af de mest varierede vintersportsområder i Europa: 760 km med pister og 270 lifter byder på sjov i sneen i topklasse.
Læs mere her

Skiudlejning

På resortet finder du vores partner Intersport, hvor du kan få god rådgivning om vintersport. Reservér dit udstyr på forhånd. Vi stiller alt parat til dig, så du kan modtage udstyret uden kontakt. Som gæst på Landal Maria Alm kan du desuden nyde godt af særlige betingelser for reservation og betaling. Skiudstyr er gratis for børn op til 10 år, hvis også begge forældre lejer skiudstyr. Det er således fordelagtigere at booke på forhånd!
Reserver nu!
Er du nysgerrig efter, hvor du kan finde alt i parken? Tjek parkoversigt Parkoversigt

Download Landal GreenParks-appen

Med appen har du aktuelle og nyttige oplysninger vedrørende dit ophold, hurtigt og nemt ved hånden. Appen indeholder parkoversigt, aktivitetsoversigt og gode tips til hvad man kan foretage sig i området.