Velkommen til Landal Salztal Paradies

Det idylliske Landal Salztal er placeret i enden af Syd Harzen. Skov, enge, vandløb, søer, dybe dale og høje klipper er det, det gør Harzen smuk. De utallige vandrestier indbyder dig til at nyde den afslappende natur og friske luft. Der er så meget at lave om vinteren! Har du aldrig prøvet at stå på ski? Prøv det her eller kælk en tur - du kan også stå på langrend. Nyd en dejlig afslappende dag i saunaområdet med isgrotter. Børnene vil elske badelandet med vandrutschebaner. Harzen har meget at byde på såsom den "kejserlige by" i Goslar eller UNESCO-byen Quedlinburg.

Tag på kør-selv skiferie i det smukke Harzen. Blot 5 timers kørsel fra grænsen ligger det idylliske skiområde Braunlage, også kaldet ”Harzens hjerte”, som er ideelt for begyndere og familier med børn. Den korte afstand er ikke blot ideel til vinterferie med børn men også hvis I ønsker en forlænget weekend på ski med vennerne.
 • Braunlage - største skiområde i Harzen
 • Bobslædebane i Bad Harzburg
 • Skøjtehal (åben hele året)
Alle faciliteter

Covid-19 forholdsregler

Mad og drikke
 • Mad og drikke i området

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Du kan få information om åbningstider for restauranter i nærheden af vores ferieparker i Landal-appen, i receptionen eller direkte hos restauranten.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter på parken
 • Vores svømmehal

  Vil I en tur i svømmehallen? Dette er igen muligt! Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter og kun et begrænset antal gæster kan bruge badelandet på samme tid. Nogle faciliteter og badelegetøj kan kun bruges i begrænset omfang. Alle yderligere regler kan ses ved indgangen til svømmehallen og online på www.salztal-paradies.de (kun på tysk).

 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Og Bollo? Han er også med, men holder en passende afstand til vores små og store gæster. Vores Bollo Club er desværre kun åbnet i meget begrænset omfang. På Landal Wirfttal er der kun åbent i dårligt vejr, desværre forbliver Bollo-grotten foreløbig lukket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

 • Skønhed og wellness

  Vores wellnessfaciliteter er kun åbne efter aftale. Vi anbefaler at søge mere præcise oplysninger herom ved at hente Landal GreenParks-appen eller spørge i receptionen. Vores saunaer forbliver i øjeblikket lukkede.

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige. Det indendørs legeland er igen åbnet med begrænsninger og det kræver at der bookes tid.

Masser af vinteraktiviteter

Braunlage er det største skiområde i Harzen og byder på mange former for skiløb og sjov i sneen. Det alpine område har pister til skiløbere på alle niveauer og med 6 lifte, er det nemt at komme rundt og udforske det hele. Er I til mere fart og spænding? Bad Harzburg har en 3 kilometer lang bobslædebane som helt sikkert giver et sus i maven!
Udforsk Braunlage området

På tur i sneen

Er I ikke til alpint skiløb, så er der rig mulighed for at nyde naturen på langrendsski på de i alt 148 km lange spor. På kælkebakken kan I snuppe en pause fra skiløbet og tumle i sneen mens I kører om kap ned af bakken. Braunlage har alt hvad hjertet kan begære for sne begejstrede voksne og børn.

Snup en pause og nyd udsigten

På toppen af Wurmberget kan I holde en pause og nyde den fantastiske udsigt over Harzen. Turen til toppen af bjerget foregår med Nordtysklands længste svævebane Wurmbergsvævebanen, i 6 personers kabiner. Det tager 15 minutter i roligt tempo og med en fantastisk udsigt hele vejen at nå toppen af det 971 meter høje Wurmberg.

Skøjtesjov året rundt

Vidste du at skøjtehallen i Salztal Paradies ligger ved siden af ferieparken og har åbent hele året? Her kan du leje skøjter både om sommeren og vinteren, det giver smil på læben og røde kinder med et par sjove timer på skøjtebanen.
Det ser legende let ud, men pas på - isen er glat!

Vandhundenes paradis

Hele familien kan sagtens bruge flere timer i Landal Salztal Paradies store badeland. Alle vandhunde vil elske at udforske bassinerne og de vilde rutsjebaner. Er I mere til ro og afslapning, er der også spabad og afslapnings område, hvor I kan tage et velfortjent hvil.
Mere om badelandet

Vejrudstigt for de kommende dage

Ski pist info Braunlage tirsdag 17 marts 2020

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

-

Vores ferieboliger

 • Circa 35 m²
 • Et soveværelse
 • Mikroovn
 • Fladskærms tv
 • Et badeværelse
fr 4 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 2.375
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

 • Circa 80 m²
 • Tre soveværelser
 • Ovn
 • Opvaskemaskine
 • Et badeværelse
fr 4 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 3.342
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

 • Circa 160 m²
 • Fritliggende
 • Fem soveværelser
 • Infrarød sauna (4-personer)
 • Solarie i wellnessrummet
 • Tre badeværelser
fr 4 dec 2020, 7 nætter
Nu fra dkr 6.170
Tillæg til prisen
Tillæg til prisen
Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 67,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

Wellness i Bad Sachsa

Forkæl dig selv under dit ophold på Landal Saltztal Paradies og besøg det skønne wellness-center Bad Sachsa, som ligger lige rundt om hjørnet. Få en massage eller slap af i saunaen. Du kan også få en fin kulør i et af solarierne.
 
Skønhed og wellness

Green Key

Landal Salztal Paradies er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Oplev Tyskland

For både små og store

Landal Salztal Paradies tilbyder mange muligheder, både indendørs og udendørs. Området er helt fantastisk - både om vinteren og sommeren. Fortrækker du at slappe af i wellness? Slap af i saunaen, jacuzzien eller få en massage?
Se parken om sommeren