Skiområde Braunlage
Ferieboliger til op til 10 personer
Swimmingpool, Skøjtebane, Restaurant

Covid-19 forholdsregler

Aktiviteter på parken
 • Fun & Entertainment

  Vores Fun & Entertainment-team byder som sædvanligt på et varieret aktivitetsprogram for store og små. Du kan melde dig til disse aktiviteter ved F&E-Pick-up Point eller i receptionen. Hvis du hellere vil lave krea-aktiviteter og spille spil i ferieboligen, kan der lejes materialer til dette samt købes krea- og byggepakker. De store indendørs legelande åbner igen med yderligere foranstaltninger og der skal bookes tid. Bollo Club er åben, men desværre kan Bollo ikke byde børnene velkomne eller lege med dem i øjeblikket. I Landal GreenParks-appen finder du en uge inden afrejse en aktuel oversigt med start- og åbningstider.

 • Vores svømmehal

  Vil I en tur i svømmehallen? Dette er igen muligt! Vi følger naturligvis retningslinjerne fra Robert Koch-instituttet, det tyske sundhedsministerium og de statslige vedtægter og kun et begrænset antal gæster kan bruge badelandet på samme tid. Nogle faciliteter og badelegetøj kan kun bruges i begrænset omfang. Alle yderligere regler kan ses ved indgangen til svømmehallen og online på www.salztal-paradies.de (kun på tysk).

 • Skønhed og wellness

  Vores wellnessfaciliteter er kun åbne efter aftale. Vi anbefaler at søge mere præcise oplysninger herom ved at hente Landal GreenParks-appen eller spørge i receptionen. Vores saunaer forbliver i øjeblikket lukkede.

Mad og drikke
 • Mad og drikke i området

  Lyst til et restaurantbesøg under din ferie? Du kan få information om åbningstider for restauranter i nærheden af vores ferieparker i Landal-appen, i receptionen eller direkte hos restauranten.

 • Indkøbsmuligheder på parken

  Du kan købe friskt bagværk med mere i vores parkshop. Vær venligst opmærksom på de hygiejnemæssige forholdsregler, såsom afstand og beskyttelse af mund og næse (maskepligt i Tyskland og Østrig).

Aktiviteter i området
 • Udendørs aktiviteter

  Sporty og aktiv i den friske luft - intet problem! Alle vores udendørs fritidstilbud er åbne. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne for hygiejne og afstand. Den aktuelle situation for vores indendørs fritidstilbud er, at de kun er delvist eller slet ikke tilgængelige.

Opdag vores faciliteter

Vores ferieboliger

Velkommen til Landal Salztal Paradies

Det idylliske Landal Salztal er placeret i enden af Syd Harzen. Skov, enge, vandløb, søer, dybe dale og høje klipper er det, det gør Harzen smuk. De utallige vandrestier indbyder dig til at nyde den afslappende natur og friske luft. Der er så meget at lave om vinteren!

Har du aldrig prøvet at stå på ski? Prøv det her eller kælk en tur - du kan også stå på langrend. Nyd en dejlig afslappende dag i saunaområdet med isgrotter. Børnene vil elske badelandet med vandrutschebaner. Harzen har meget at byde på såsom den "kejserlige by" i Goslar eller UNESCO-byen Quedlinburg.