Velkommen til Landal Salztal Paradies

Det idylliske Landal Salztal er placeret i enden af Syd Harzen. Skov, enge, vandløb, søer, dybe dale og høje klipper er det, det gør Harzen smuk. De utallige vandrestier indbyder dig til at nyde den afslappende natur og friske luft. Der er så meget at lave om vinteren! Har du aldrig prøvet at stå på ski? Prøv det her eller kælk en tur - du kan også stå på langrend. Nyd en dejlig afslappende dag i saunaområdet med isgrotter. Børnene vil elske badelandet med vandrutschebaner. Harzen har meget at byde på såsom den "kejserlige by" i Goslar eller UNESCO-byen Quedlinburg.


Skønne Salztal Paradies

Hos Landal Salztal Paradies er der garanteret en sjov skiferie. Når der er en masse sne, kan du prøve en af de mange vinteraktiviteter. Når vejret er dårligt, kan du nyde de varme temperaturer i det store vandparadis, eller stå på skøjter i den indendørs skøjtehal. 
  • 109 lejligheder og 5 bungalows
  • Stort badeparadis i Bad Sachsa
  • Skøjtehal (åben hele året)
Alle faciliteter

Masser af vinteraktiviteter

I hjertet af Tyskland finder du Landal Salztal Paradies hvor du kan stå på ski, langrend og skøjte i smukke omgivelser. Men det er ikke alt! Bad Harzburg har en 3 kilometer lang bobslædebane, fortrækker du det stille og roligt? Gå en tur i det smukke landskab.
Udforsk Braunlage området

Skøjtesjov året rundt

Bemærk, pas på! Skøjtehallen i Salztal Paradies ligger ved siden af ferieparken og har åbent hele året. Her kan du leje skøjter både om sommeren og vinteren, danse til festlig musik på 1350 m² is, lave piruetter eller blot skøjte et par omgange i et farverigt lysshow.

Vejrudstigt for de kommende dage

Ski pist info Braunlage tirsdag 05 november 2019

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

No

Vores ferieboliger

Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 64,- pr. person og turistskat på fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat.

Uanset om du fortrækker en moderne lejlighed, eller en luksus feriebolig, kan du på Landal Salztal Paradies altid regne med et behageligt ophold.

Alle ferieboliger

Afslapning i Bad Sachsa

Forkæl dig selv under dit ophold på Landal Saltztal Paradies hos Bad Sachaa, som ligger lige rundt om hjørnet. Få en massage eller slap af i saunaen. Du kan også få en fin kulør i et af solarierne.
Skønhed og wellness

Det fantastiske badeland

Hele familien kan bruge flere timer i Landal Salztal Paradies badeland. Børnene kan med fuld fart rutsje ned af vandrutsjebanerne, imens du slapper af i spabadet. Når børnene vil op af vandet, er der stadig en masse andre sjove aktiviteter.
Mere om badelandet

Green Key

Landal Salztal Paradies er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Oplev Tyskland

For både små og store

Landal Salztal Paradies tilbyder mange muligheder, både indendørs og udendørs. Området er helt fantastisk - både om vinteren og sommeren. Fortrækker du at slappe af i wellness? Slap af i saunaen, jacuzzien eller få en massage?
Se parken om sommeren