Praktiske informationer

Landal Salztal Paradies
Talstraße 27
37441 Bad Sachsa Tyskland
Tel. +49-(0)5523 953 9022
salztalparadies@landal.de
     

Adresse & kørselsvejledning til ferieparken Landal Salztal Paradies

Hvor befinder du dig?

Brug din lokation

Kørselsvejleding

I bil
Bemærk at vinterdæk er obligatorisk om vinteren i Tyskland. Snekæder er ikke obligatorisk, men vi anbefaler at medbringe dem. ;
 
Parkering
Det er tilladt at parkere en bil pr. feriebolig på parkeringspladsen, som er beliggende ved hovedbygningen. Hvis der er flere biler, skal de parkeres ved den offentlige parkeringsplads, som er ved siden af parken.
Offentlig transport
Du kan tage toget til stationen i Bad Sachsa, herfra er der omkring 3 kilometer til Landal Salztal Paradies, hvor du kan tage en taxa.

Ankomst og afrejse

Når du ankommer til parken, bedes du melde din ankomst i receptionen. Her modtager du dine nøgler og velkomstinformationer. Receptionen har åbnet mandag fra 15:00 - 18:00 og om fredagen fra 15:00 - 21:00. Hvis du ankommer uden for åbningstiderne, bedes du kontakte receptionen på forhånd til salztalparadies@landal.de eller via tlf. +49 (0)5523 952 9549.

Din feriebolig er tilgængelig fra kl. 15:00. På afrejsedagen bedes du at forlade din feriebolig kl. 10:30. Du er velkommen til at benytte faciliteterne resten af dagen.

Tip: Du er selvfølgelig velkommen til at ankomme til parken tidligere for at benytte faciliteterne. Du kan f.eks. bade, stå på ski, eller få en bid mad.

Værd at vide

Betalingsmuligheder på parken 
På parken kan du betale med følgende: Kontant, check, giro kort, Eurocard, VISA eller MasterCard.

Til leje  
På parken kan du leje brætspil, tennisketsjere og bolde. Se flere informationer om skileje.


Kæledyr
Det er tilladt at have maksimum to dyr pr. feriebolig (informer om dette når du booker). Prisen for hvert dyr: € 5,50 pr. nat.

I bil

Det er obligatorisk at have vinterdæk om vinteren i Tyskland. Snekæder er ikke påkrævet, men vi anbefaler at medbringe disse.

Priser

  • Priserne er gældende for nye bookinger; 
  • Priserne er inklusiv slutrengøring og forbrug; 
  • Priserne er eksklusiv dkr. 209,- booking omkostninger per booking og personlige udgifter: obligatorisk sengelinneddkr. 67,- pr. person, børne linnedpakker dkr. 56,- pr. person, turist skat fra 13 til 17 år dkr. 10,- pr. pers pr. nat og fra 18 år dkr. 20,- pr. pers pr. nat og præferenceomkostninger, hvis der er nogen dkr. 187,-; 
  • Last minute ophold er ikke gyldig i kombination med andre rabatter, reklamer, tilbud, pakketilbud eller spare ordninger 
  • Tydelige skrivefejl forpligter ikke Landal GreenParks;
  • Pris ændringer; prisen er fastsat på bekræftelsen/fakturaen er bindende.