Velkommen til Landal Vierwaldstattersee

Landal Vierwaldstättersee er placeret i det cenrale Schweiz ved den skønne Vierwaldstättersø. Om vinteren har den en fantastisk placering, da den ligger i Morschach-Stoos skiområde. Her er der mere end 35 km pister, 9 ski lifte og 41 km langrendsløjper. Det er et ideelt skiområde for begyndere og familier med børn. Har du stået på ski eller snowboard mange gange? En kort køretur fra parken ankommer du til de legendariske pister Hoch-Ybrig og Mythen skiområde. Tag dit varme tøj på og gå en tur i sneen eller kør en tur i hestevogn. Efter en dag ude i sneen kan du slappe helt af i wellness centret. Her er der dampbad, saltbad, varmvandsbassiner og et stort saunaområde. Forkæl dig selv med en massage eller en af vores mange behandlinger.

Vinter sjov, indendørs og udendørs!

Denne Co2-neutrale feriepark tilbyder imponerende indendørs og udendørs faciliteter. Du kan slappe af i saunaområdet eller få en kulinarisk oplevelse i en af de fire restauranter på parken. Børnene får en uforglemmelig ferie.
  • Indendørs-, udendørs pool og wellness område
  • Ideel skiferie til familier
  • Fire temarestauranter med høj kvalitet
Alle faciliteter

Oplev Morschach-Stoos

Ski resortet i Morschach-Stoos tilbyder en masse sjov om vinteren for alle skientusaister. Der er forskellige pister for øvet skiløbere, et børneland og kælkebane for de mindste. Der er også vandreruter og langrendsløjper tæt på parken. 

Vejrudsigt dit næste par dage

Ski pist info Morschach-Stoos tirsdag 09 april 2019

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

Ukendt

Vores ferieboliger

Prisen er ekslusiv et reservationsgebyr på dkr. 209,-, obligatorisk sengelinned til dkr. 60,- pr. person (for 2020: dkr. 64,-) og turistskat på fra 16 år dkr. 12,- pr. pers. pr. nat, 7 til 15 år dkr. 6,- pr. pers. pr. nat

Kunne du tænke dig at hoppe i sneen fra din feriebolig?
Vælg en en komfortabel lejlighed der har plads til hele familien.

Alle ferieboliger

Sjov i vandet med bjergudsigt

Alle kan bruge timevis i badelandet på Landal Vierwaldstättersee. Du kan slappe af i spabadet, dampbadet, flyde i den det udendørs strømbassin og nyde den smukke natur fra boblebadet. Et vandfald, vandrutsjebaner og børnebassin gør din ferie helt fantastisk!
Se mere om badelandet

Indendørs sportshal

Hvad kunne du tænke dig at lave i dag? Vil du klatre på den indendørs klatrevæg eller spille et spil tennis? Bowling, squash, badminton eller billard er bare nogle af de mange ting, som parken tilbyder for sportsentusiaster. De mindste er selvfølgelig ikke glemt. Der er så meget de kan opleve i TOM's børneklub.
Alt om sport og spil

Erlebnishof Fronalp

Besøg en traditionel schweizisk gård med geder, kalve og heste. Erlebnishof Fronalp er placeret tæt på parken, og har deres egen mælkefabrik, hvor forskellige mejeriprodukter bliver lavet. Du kan købe disse produkter på gården, og de er også brugt i køkkenet på Landal Vierwaldstättersee.
Faciliter til børnene

Andre ferieparker i Schweiz

Skøn ferie året rundt

Landal Vierwaldstättersee tilbyder et varieret aktivitetsprogram for både unge og voksne. Uanset om du vil klatre, køre gokart, bade eller prøve saunaen så er der noget for alle! Nyd en ferie i den smukke natur.
Se parken om sommeren