Velkommen til Landal Winterberg

Lige uden for Sauerland finder du fantastiske Landal Winterberg. Ferieparken har 200 hytter og udsigt over pisterne. Du kan nyde en afslappende ferie med familien eller en sjov weekend med vennerne. Parkens faciliteter som Café-Bistro, Woods, Bollo Klubben, snackbutikken og det indendørs badeland sørger for at I får en god ferie i Sauerland. Det familievenlige område har noget for alle aldre og til enhver smag: alpin, snowboard, langrend, vandreture, børneområde, kælketure og afterski. Afhængig af vejret er der 170 km langrendsløjper i den skønne natur.


Direktepisten

På Landal Winterberg har du en fantastisk udsigt over de snedækkede pister - der er også sjove afterski aktiviteter. Børnene kan bruge flere timer i børnenes skiområde, og efter en lang dag ude i sneen kan I samles foran brændeovnen og få varmen.
  • 200 hytter
  • Indendørs badeland
  • Direkte på pisterne
Alle faciliteter

Ski i Sauerland

Skiområdet Sauerland ligger i den nordlige del af alperne, og har altid en masse sne! Regionen er meget populær på grund af den centrale beliggenhed. Besøg det verdensberømte Bobbahn Winterberg eller brug DSV Nordic Aktiv-Zentrums langrendsløjper.
Skiferie i Sauerland

Vejrudsigt for de næste dage

Skiløjpe info Wintersportarena Sauerland tirsdag 05 november 2019

Bjerg

0 cm

Dal

0 cm

Pist

Ukendt

Dal

No

Vores ferieboliger

Prisen er eksklusiv obligatorisk sengelinned til dkr. 64,- pr. person og turistskat på fra 16 år dkr. 19,- pr. pers. pr. nat

Vil du holde ferie med den skønneste udsigt over pisterne?
Komfortabelt, rummeligt eller luksuriøst - der er noget for enhver smag!

 

Alle ferieboliger

Vintersjov for alle

Bollo ønsker dig og din familie hjertelig velkommen til Landal Winterberg. Tag en dukkert sammen i poolen, besøg børnenes skiområde eller tag på eventyr med Fun & Entertainment teamet. Lav snemænd eller start en sneboldkamp!
Alle faciliteter

Snacks og drinks

Du kan nyde en masse lokale lækkerier på Landal Winterberg. Nyd middagen i ferieboligen eller spis hos Café-Bistro Woods. Du er også velkommen i baren til en drink. Skål!
Mere om mad og drikke

Green Key

Landal Winterberg er certificeret med Green Key mærket! Det er et internationalt kvalitetsmærke for bæredygtige virksomheder i servicebranchen. Der bliver sørget for gæsternes komfort og der sikres, at kvaliteten af deres ophold er i top. Landal GreenParks gør også sit for naturen og samfundet.

Andre ferieparker i Tyskland

Mere om Tyskland

Vær klar på nye eventyr!

Landal Winterberg er et paradis for alle, der vil på eventyr. Hop på mountainbiken og kør igenenm det flotte skovområde, besøg klaterparken der ligger tæt på parken eller gå på vandet i Aqua Bubble. Hos Café-Bistro kan du få en lækker middag serveret, og børnene kan vælge deres livret fra Bollo buffeten.
Besøg denne park om sommeren