Skiområde Sauerland

Stå på ski, snowboard, gå en tur eller tag til afterski. Sauerland regionen har noget for alle. Du bliver overrasket over den smukke natur. Hvad venter du på?
Oplev området

Mad og drikke

Landal Winterberg har en masse at byde på - morgenmad, aftensmad, snacks og drinks. Bollo Buffeten hos Café-Bistro Woods sørger for en masse lækkert mad til børnene. I kan også nyde et lækkert måltid i ferieboligen - en hyggelig og lækker måde at afslutte dagen på!
Mere mad og drikke

Bademuligheder

Plask! Børnene hopper i vandet med det samme. Du slapper af med en bog ved poolkanten, inden det er tid til at plaske rundt med børnene. Timevis af sjov og ballade. Så bliver ferien ikke bedre!
Mere om badelandet

Sport og spil

For alle sportsentusiaster er en ferie på Landal Winterberg et godt valg! Du kan prøve en tur på bobslæde, gå en tur eller stå på ski. Har du aldrig prøvet det? Så har du chancen nu. Fun & Entertainment teamet elsker at være sammen med dig og børnene.
Alt om sport og spil

Børn

Spil i Bollo Klubben, stå på ski i børnenes skiland og svøm rundt i swimmingpoolen. Alle vil få en fantastisk ferie lige fra øjeblikket de ankommer. Fun & Entertainment teamet er klar til at underholde dig.
Faciliteter til børnene

Skønhed og wellness

Lad dig blive forkælet i City Day Spa Schorn i centrum af Winterberg. Med en indendørs swimmingpool, sauna- og afslapningsområde samt en solterrasse, vil hele din dag blive fantastisk. Du kan derefter vende tilbage til din hytte med en følelse af afslapning og velvære, klar til en god nats søvn.
Skønhed og wellness