Uforglemmelige ferier

En ferie hos Landal Ski Life har alt, hvad en skientusiast drømmer om: ferieboliger ved pisterne, stå på ski eller snowboard midt i den smukke natur og slap af foran brændeovnen om aftenen.

Nybegyndere, øvet eller børn - Landal Ski Life har noget for hele familien. Landal Ski Life garanterer en uforglemmelig skiferie!
Find din perfekte destination
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato

Destinationer

0 parker fundet

Filtrer efter:
  • Park - generelt
  • Park lokation
  • Park karakter
  • Specielle boliger

Udendørs aktiviteter

For de eventyrlystne er der meget at udforske på vores ski parker. Udover at stå på ski kan du prøve at køre på bobslæde, langrend, hundeslædekørsel eller vandre i naturen. Der er noget for alle!

Paradiset for børn

En uforglemmelig ferie for børnene. Mange af vores Landal Ski Life parker er et paradis for børnene - nogle har et skiområde til børnene, en Bollo Klub og meget mere. Børnene vil ikke hjem igen!

Total afslapning

Fuldend din skiferie med wellness, de smukke omgivelser og varierede skiområder. Bo hos os i vores luksuriøse ferieboliger på en af Landal Ski Life parkerne.

Hvilken feriebolig passer til dig?

Kommer I som par, familie eller med vennerne? Vi har en masse forskellige ferieboliger, som passer til lige præcis jeres behov. Rummelige, hyggelige, luksuriøse - der er alt, hvad du har brug for. Hvis du vælger en komfort, luksuriøs eller ekstra luksuriøs feriebolig, vil der være lidt ekstra goder til jer i ferieboligen - så som en sauna.
Se mere om ferieboligerne