Salzburgerland

Skiferie i ski cirkusset, Saalbach Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn, betyder en masse forskellig ski sjov for alle! I løbet af en skiferie hos Landal Rehrenberg har du en masse forskellige muligheder - ski, langrend, snowboard og afslapning. Vores nye feriepark Landal Resort Maria Alm er belliggende i den charmerende alpin atmosfære midt i det store skiområde Hochkönig med utallige, brede og tilsyneladende endeløse pister.
Salzburgerland

Vorarlberg

Bjerglandskabet i Montafon og Bludenz regionen er et sandt vinter paradis. Brandnertal og Montafon området er en del af et lift netværk, og har pister til både nybegyndere og øvet. Den charmerende alpin by Bludenz har også en masse andet at byde på end at stå på ski. Du kan deltage i nogle af de lokale sports aktiviteter. Nyd din skiferie hos Landal Hochmontafon, Landal Brandnertal and Landal Chalet Matin.
Mere om regionen

Kärnten

En skiferie i Kärnten er et stort eventyr. Gå en tur i det smukke landskab, stå på ski, langrend eller kælk om aftenen. Hos Landal Bad Kleinkirchheim og Landal Katschberg er alle garanteret en god skiferie.
Alt om regionen