Vinter paradiset

Når du ankommer til det smukke Østrig, starter din skiferie så snart du træder ud af døren i din feriebolig. Vores ferieparker er midt i den smukke og skønne natur, som har en masse at byde på! Når du står på ski, snowboard eller langrend vil du opdage en masse nye steder hver dag i de østrigske bjerge.

Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn

Med 200 kilometers pister i Kaprun og en maximum højde på 3,039 meter er Saalbachh Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn et rigtigt paradis for skientusiaster.
Mogul for de eventyrslystne, off-slope for de opdagelsesrejsende og en Fun park til de sportslige blandt os ..... Men Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn byder på mere. Landal Rehrenberg har blandt andet sit helt eget børne område, så børnene kan lege og øve sig i at stå på ski. Hvad med en aften med kælkning eller en hyggelig afterski i et af de mange bjerg- og festhytter. Der er ikke tid til at kede sig i dette område!
Saalbach Hinterglemm Leogang / Fieberbrunn

Hochkönig/Ski Amadé

Hochkönig er det næststørste sammenhængende skiområde i Salzburger Land. Her er der pister for både begyndere og erfarende skiløbere på de 112km ned gennem dalen til Maria Alm. Børnenes skiområde ligger i nærheden af receptionen. Med 19 km sorte pister er her også noget til de meget erfarende. Med det store netværket af skilifter i Ski Amadé har du adgang til et af de mest varierede vintersportsområder i Europa: 760 km pister med 270 lifter tilbyder sne-sjov i topklasse.
Hochkönig

Gargellen/Silvretta Montafon

En skiferie er den ideelle mulighed for at flygte fra hverdagen og oplade batterierne. Skiområdet Gargellen/Montafon har en masse at byde på! Kælk ned af bakken, sneboldkrig i dalen, stå på ski på pisterne og gå en tur i den smukke natur. Unge såvel som gamle kan slappe helt af her. Hurraaa for skiferie!
Montafon

Brandnertal

Brandnertal ligger i alpe byen Blundenz. Skiområdet strækker sig over de forskellige bjergtoppe op til landsbyen Brand. Med 55 kilometers pister er det et fantastisk sted at være for både begyndere og øvede skiløbere. Området har også 35 kilometers løjper til alle langrendsentusaister i det smukke Vorarlberg. Der er også fantastiske vandrestier og en 3 kilometer lang bobslædebane. Nyd det fredlige miljø hvor der er så meget at give sig til.
Brandnertal

Katschberg

Elsker du at stå på ski, snowboard eller langrend? Så skal du tage til det enorme ski område ved Katschberg, der er placeret ved grænsen mellem Salzburgerland og Kärnten. I vinterparadiset finder du 70 km blå, røde og sorte pister. Ude i den friske luft kan du slappe af og nyde vinteren sammen med familien. Er du færdig med at stå på ski? Hvad med en tur i hestevogn eller paragliding? Alle skientusiaster kan forkæle sig selv til fulde i Katchberg.
Katschberg

Bad Kleinkirchheim

Udfordrende og spændende pister, organiserede vandreture og en masse underholdning til børnene. Alt det kan du finde det i det solrige Bad Kleinkirchheim i det sydlige Østrig. Her finder du også den spektakulære Franz Klammer K70-run. En udfordring for alle vovehalse. Er du mere til lidt afslapning og ro? Så er stedet også perfekt til dig. Mens børnene leger i børnenes skiområde, kan du slappe af i det skønne romerske spa.
Bad Kleinkirchheim