Den perfekte vinter destination

De schweiziske alper har en masse at byde på. Gode pister, velplejede langrendsløjer, skøjtebaner, kælkebakker og curling områder. Nyd en lille pause med en forfriskning ved en af de rustikke hytter, hvor du også kan smage de lokale delikatesser. Den magiske verden af sne kan også nydes på en af de mange vandrestier. 

Morschach-Stoos

Vinter sjov på det højeste for hele familien. Stoos skiområdet ligger ved Lucerne søen og har 35 kilometer pister, hvor mere end halvdelen af dem er røde. Selv de øvede skiløbere bliver imponeret. Den stejleste kabinelift i verden transporterer dig direkte til området. Selv når der er tåget, kan du stadig blive mødt med solskin på toppen. Børnene vil elske skilandet. 
Morschach-Stoos

Arosa-Lenzerheide

Skiområdet som er forbundet med Lenzerheide til Arosa har 225 kilometer pister, og er blevet en del af top 5 destinationerne i Schweiz. Området er også kendt for at være familievenlig. Med de moderne kabinelifter kan du komme til det højeste punkt af den 2865 meter høje Rothorn på ingen tid. Både nybegyndere og øvet får en fantastisk skiferie her. De skønne restauranter beliggende i bjergene og skilandet for børn, garanterer et skisportssted med en masse muligheder. 
Arosa-Lenzerheide