Ubegrænset leg

Familier og nybegyndere er sikker på at få mest muligt ud af Lipno ski resort i udkanten af den sydlige Bohemian skov. Landal Marina Lipno ligger lige ved siden af. Med 14 pister på i alt 11 kilometer er der masser af plads. I kan også prøve at stå på ski om aftenen - pisterne er nemlig oplyst. Ved skilandet for børn, "Fox Park", er der en legeplads, et magisk tæppe og meget andet. Børnene bliver stille og roligt introduceret til skisportsverdenen. Skilektioner, leje af ski og after ski er meget populært i Tjekkiet. 

Lipno

Det familievenlige Lipno område er perfekt for begyndere og familier med små børn. Området har blå og røde pister med en total længde på 11,1 km. Børnene kan lære at stå på ski i det moderne skiland for børn. Snekanonerne garanterer at der er nok sne på pisterne. Så hvad venter du på?
Lipno

Skiområder i nærheden

Skiområde Hochficht
Skiområdet Hochficht har mange attraktive pister i alle sværhedsgrader med en total længde på 21 km. Pisterne er beliggende i de tre populære bjergområder (Hochficht, Reischberg, og Zwiesel). Der er garanteret sne i Hochficht området takket være den perfekte beliggenhed i 1338 meters højde.
Skiområde Sternstein
Skiområdet Sternstein er ideelt for familier med børn. Med det nye Elefuntasia vinterland starter børnene lige så stille med at stå på ski. Med en højde på 814 til 1102 meter og snekanoner fra december til april kan du altid være sikker på, at der er sne.