Fantastiske oplevelser

To fantastiske skiområder i midten af Tyskland - havde du regnet med det? Det traditionelle ski resort i Harzen som har de højeste bjerge i nord Tyskland, og centralt belliggende Sauerland som er meget nemmere at komme til for mange turister end alpe områderne i syd Tyskland, og er derfor ideelt til en lille ferie. Snedækkede pister, mørke nåletrå og løvskove, moderne lifter, udfordrende pister, kælkebaner og vandrestier. 

Vintersportsarena Sauerland

Vintersportsarena Sauerland består af 6 skiområder, 63 km pister og 60 lifter. Området er ideelt for nybegyndere og familier. Der er også fun parks, kælkeaktiviteter, kælkebakker og aften ski. Der er også mulighed for at prøve langrend og tag på tur på de flotte vandrestier. Der er selvfølgelig mange muligheder for at prøve afterski. Perfekt for en ferie til både unge og gamle.
Sauerland

Braunlage

Det familie venlige skiområde i Braunlage er beliggende i Harzen, hvor der er alle muligheder for at stå på ski, snowboard og langrend. Men det er ikke det hele! Byen Bad Harzburg har en 3 km lang kælkebakke. Ønsker du at tage det hele lidt roligere? De fantastiske stier er gode til at vandre igennem vinterlandskabet og de karakteristiske byer med deres traditionelle bindingsværkshuse.
Braunlage