Sikkerhed på vinterferien

Selvom du måske skal undvære den sædvanlige afterski i denne skisæson, kan du stadig få en uforglemmelig vinterferie. Lige nu er det oplagt at vælge en feriebolig, hvor I kan bo alene og nyde privatlivets fred og hvor der er plads til hele familien. Derfor er det en god idé at booke en ferielejlighed eller et feriehus til jeres vinterferie hos Landal Skilife.
  Det er dog stadig vigtigt, at der træffes foranstaltninger til at beskytte alle gæster og ansatte. Den officielle østrigske turistportal austria.info indeholder blandt andet retningslinjer for vintersæsonen, som du kan finde under "Ofte stillede spørgsmål".

  Alle informationer er med forbehold for ændringer.

Ofte stillede spørgsmål

Skilift
 • Hvilke regler er der i venteområdet til svævebanerne?

  I venteområdet skal man sørge for, at afstanden kan opretholdes. Hvis dette ikke er tilfældet, skal der også anvendes mund- og næsebeskyttelse her.

 • Er der en personbegrænsning for svævebaner?

  Der er i øjeblikket ikke en personbegrænsning. Afhængigt af infektionssituationen kan foranstaltningerne på svævebanerne ændres med kort varsel.

Skiskole og udlejning
 • Hvilke regler gælder hos skiskoler?

  Det Østrigske Skiskoleforbund har udarbejdet anbefalinger i samarbejde med Sundhedsministeriet. Afstandskravet på 1 meter skal opretholdes; hvor dette ikke er muligt, er mundbind obligatorisk.

 • Er skiudlejningen åben?

  Østrig: Skiudlejningen er åben. Alt udlånt materiale - ski, tavler, sko, pinde osv. - desinficeres regelmæssigt.

  Vi har i øjeblikket ingen oplysninger om skiskolerne i Tyskland, Schweiz og Tjekkiet. Vi antager, at betjening er mulig, og vil informere dig her, så snart oplysninger er tilgængelige

Mere
 • Hvor skal man bære mundbind?

  I østrig
  I offentlig transport, i svævebaner, skidepoter, toiletfaciliteter, butikker og overalt, hvor minimumsafstanden på en meter ikke kan opretholdes. 

  I Tyskland
  I alle offentlige faciliteter og overalt, hvor en minimumsafstand på 1,5 meter ikke kan opretholdes.

  I Schweiz
  I offentlig transport, herunder gælder også bjergbaner, og i alle fly.I Tjekkiet: I offentlig transport og alle indendørs områder dog ikke lejligheder og boliger.

   

 • Kører I med skibus?

  De samme regler gælder som inden for offentlig transport; der skal bæres mundbind.

 • Bliver det holdt afterski?

  Afterski, som man er vant til, finder ikke sted denne sæson. Mad og drikke må kun indtages, når man sidder i skihytterne for at minimere risikoen for spredning af virus.

 • Bliver de ansatte coronatestet?

  I Østrig er vores medarbejdere på ferieparkerne blevet testet en gang om ugen siden 1. juli 2020. Fra 1. november 2020 kan øvrige medarbejdere som eks. skiinstruktører og bjergguider gratis blive testet engang i ugen.

Oplysninger om skiområderne

De nøjagtige regler for vintersæsonen kan ændre sig i de kommende uger og måneder afhængigt af den aktuelle udvikling. Aktuelle oplysninger vedrørende Østrig kan du finde her eller på skiområdernes egne hjemmesider.

Alle vores Landal Ski Life-ferieparker er åbne og er den ideelle destination for din skiferie. Hvert land har forskellige regler for at forhindre spredning af coronavirus. Du kan på denne side følge med i dine mange muligheder og de forholdsregler vi har truffet for hvert område. Siden opdateres løbende baseret på den seneste udvikling.

Vi tilbyder dig gratis afbesstilling op til 1 dag før ankomst og 100% af beløbet betale tilbage: i tilfælde af:
 • Grænselukning
 • Negativ rejsevejledning
 • Karantæneforpligtelse ved ankomst og/eller hjemkomst

Booking uden bekymringer hos Landal

 • Gratis afbestilling inden for 14 dage

 • Betal senere

  indenfor 14 dage

 • Betal i rater

  senest 30 dage før ankomst

Sikkerhed på vinterferie
Land og region
Vælg opholdstype
Ankomstdato
Vælg ankomstdato